Webdesign Verrijk  © 2011 / disclaimer

Een professionele benadering

Home

Evenementen beveiliging

Object beveiliging

Hondenbrigade

Portiersdiensten

PerDirect beveiliging

Dienstverlening op maat

Contact- en Bedrijfsgegevens

Zwijnsweg 3 B

8307 PP Ens

Tel. 06-54 968 094

Bgg 06-14 900 206

frbeveiliging@gmail.com

Webdesign Verrijk  © 2011 / disclaimer

Een professionele benadering

Kiezen voor inzet

Bij uw vraag naar het beveiligen van bijvoorbeeld uw eigendommen, veiligheid, bedrijfsfaciliteiten, toezicht op bouwterreinen of ter ondersteuning bij evenementen in uitvoering, kunt u kiezen voor de inzet van onze hondenbrigade.

Team

Ons team bestaat uit zorgvuldig geselecteerde en uiterst gemotiveerde hondengeleiders (M/V). De hondengeleider is vaak ter ondersteuning aanwezig bij evenementen of voert controlerondes uit op bijvoorbeeld bouw-, bedrijfs,- en haventerreinen.

De preventieve werking van het verschijnen van de brigade ter plaatsen blijkt uit jarenlange ervaring, opmerkelijk groot.

Tevens beschikt onze brigade over honden die specifiek getraind zijn in het doorzoeken van gebouwen en terreinen.

Akte

Inzet van deze brigade bij het verrichten van de werkzaamheden vindt uitsluitend plaats met gebruik van gecertificeerde honden waarvoor door de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging of door de Nederlandse Bond voor de Diensthond verklaringen zijn afgegeven waaruit blijkt dat de desbetreffende hond geschikt is om als surveillancehond of objectbewakingshond te worden ingezet en dat de hondengeleider en de hond een voor het verrichten van de werkzaamheden geschikte combinatie vormen.

Hondenbrigade

U kunt ons te allen tijde benaderen met uw vraag; 06-54968094 bgg 06-14900206 of schriftelijk